Булдекор ООД - Мебелен Завод

Благоевград www.buldecor.com 20 - 50 служителя

Компания

БУЛДЕКОР е българска частна фирма, създадена през 1994 г., специализирана в производство, доставка и монтаж на обзавеждане за обществени пространства – хипермаркети, молове, модни бутици, хотели, ресторанти, барове, бензиностанции и офиси.

Нашата компания е основана върху редица принципи и ценности – професионален и креативен подход, дълбоко розбиране за нуждите на клиентите и пазара, иновационни решения, любов към красотата и естетиката.
 
Философията на БУЛДЕКОР за „ customized mass production ” адекватно отразява съвременната ситуация на пазара, и по-конкретно, последните тенденции в брандинга. Нашият екип, съставен от високо квалифицирани дизайнери, инженери, занаятчии и монтажници, е в състояние да се справи с всички нива от развитието на проекта, благодарение на нашата гъвкава, изцяло ориентирана към клиента структура.
 
Със своята повече от 10 годишна история, днес БУЛДЕКОР е синоним на естетичен, висококачествен дизайн, който създава усещане за благополучие, функционалност и елегантност.

Освен лидерската си позиция на българския пазар, БУЛДЕКОР има активно присъствие на Балканите и страните от Европейския съюз, чрез своите утвърдени и широко известни европейски партньори. 

Нашето лидерство в хотелиерския сектор е постигнато чрез обзавеждането на голям брой от топ четири- и петзвездните хотели по българските луксозни морски курорти, както и на ред луксозни планински и градски хотели. 

Наши дългогодишни партньори и клиенти са търговски марки като хипермаркетите „Техномаркет” и „Технополис”, търговските вериги „Германос”, "М-Тел" и „ Office 1 Superstore ” , веригите бензиностонции „Шел”, „Лукойл”, „Петрол” и много други. 

През 2004 г. БУЛДЕКОР взе впечатляващо участие в един от най-известните мебелни панаири в Европа – “HOST” в Милано, а през февруари 2005 г., за втори пореден път, в едно от най-престижните европейски изложения -“EuroShop” в Дюселдорф.


За повече информация посетете нашия сайт:

www.buldecor.com

JobTiger Banner