Unique Estates Ltd

Компания

Юник Естейтс е създадена през 2006 г. като специализирана компания за работа със специални клиенти и луксозни имоти. Фирмата е част от най-големия холдинг за недвижими имоти в България – AG Capital.

От опита и знанията, които сме натрупали от партньорството си с Christies Great Estates (www.christiesgreatestates.com) – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти, ние имаме възможност да Ви предложим луксозни имоти както в България, така и по цял свят, персонално отношение, високо качество услуги отговарящи на международните стандарти, лоялност и коректност.

Нашите професионално обучени консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата. Като опитни посредници в сферата на недвижимите имоти, те ще Ви съдействат да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо при най-добрите условия. Ако търсите имот под наем, ще имате възможност да  избирате от над 600 оферти в най-престижните райони на София. А може би търсите къщата на Вашите мечти със собствен парк или супер луксозен апартамент в идеалния център? Позволете ни да Ви помогнем.

 

Ние сме най-опитни в тази област, защото сме част от AG Capital (www.agcapital.bg), най-големият холдинг за недвижими имоти в България. Компаниите в портфолиото на холдинга предлагат консултантски и посреднически услуги в целия спектър, обхващащ пазара на недвижими имоти. В нашия екип работят професионални консултанти с дългогодишен опит в областта на имотите.

 

Заповядайте в нашия луксозен офис – аристократична къща в идеалния център на София в удобно за Вас време.Имаме амбицията да станем Ваши приятели и партньори във всички области, свързани с луксозните имоти.

 

JobTiger Banner