Ван Холдинг ЕООД
София www.ff-bg.net над 300 служителя

Компания

ТВ “Фантастико” е верига от супермаркети и хипермаркети и е основана през 1991 г. Компанията е извоювала значителен успех и пазарен дял в сектор търговия предимно на хранителни продукти, насочени към крайния потребител.


Към настоящия момент ТВ “Фантастико” оперира единствено на територията на гр. София, въпреки това, Веригата е считана за най – сериозния конкурент на всички мултинационални представители на този отрасъл в България.


Към днешна дата ТВ “Фантастико” включва 27 хипермаркета и супермаркета, в които работят 1 600 човека.


Експанзивното развите на “Фантастико” обаче не спира до тук: през есента на 2006 г. предстои да бъде завършен и най – мащабният до сега проект на веригата, а именно SkyCity Шопинг център. Той се намира в източната част на Столицата – кв. “Гео Милев”, ул. “Коста Лулчев” 52, разположен на 26 000 кв.м. площ и ще претендира да бъде уникален като конструкция, интериор и ключово местоположение. В шопинг центъра ще бъде изграден и най – уникалния до момента във всяко едно отношение хипермаркет “Фантастико” на площ от 3 400 кв.м., също така “Мега Екстрийм Боулинг” на две нива с 16 писти, зали за билярд, електронни игри, дартс, симулатори и много други забавления.


Боулинг-залите от Веригата “Мега Екстрийм” са също част от Търговска верига “Фантастико”, като залите са двете и са разположени  в Студентски град – с 18 боулинг писти, 6 билярдни маси, дартс, електронни игри, симулатори, бар и дискотечна част/ и в “Люлин 6”.


През м.май 2006г. ще бъде открит четиризвезден бизнес хотел SkyWay, находящ се в един от най – престижните квартали на София – Симеоново. Общата застроена площ е 7 500 кв.м., от които: 79 двойни стаи, 5 апартамента, 1 президентски апартамент, лоби бар, ресторант, конферетни зали, фитнес център, плувен басейн, джакузи, всякакви забавления и др.

JobTiger Banner