Маркдетурк и Ко ООД (IDEAS Bulgaria)

Компания

Идеас България е основана през 2008 година  като част от IDEAs International, която има офиси в Брюксел, Лондон,  Москва,  Будапеща и още 10 европейски града. Днес IDEAS България има 6 постоянни служители в България и над 10 сътрудници, и е активна в цяла Европа. IDEAs International има повече от 25 години опит в консултирането, тренингите, коучинга и управлението на проекти. Ние консултираме и обучаваме по доказана мениджмънт система, която се използва от над 120 000 компании по цял свят.

Нашата мисия е да помагаме на бизнес лидери, мениджъри, иноватори и социални дейци да израстват и да просперират като заедно да създадем по-етичен и справедлив бизнес свят.
За по-малко от 5 години ИДЕАс България се утвърди като предпочитана консултантска и обучителна организация и стабилен и доверен партньор за над 800 български и международни фирми, които развиват дейност на територията на страната ни.

С какво ги спечелихме:
- Доказана световна мениджмънт система, по стандарт на Модел на  Административно Ноу-Хау и Хъбърд Мениджмънт Система , по които работят над 120 000 компании в цял свят  (най-големите, от които са Сиско системс, Тойота, Нисан, и други);

- Изключително опитен и подготвен екип от български и международни консултанти и обучители с повече от 25 години практика, които могат да намерят вярното решение за всяка една ситуация;
- Цялостни и завършени решения в следните сфери:
-поставяне на цели и лидерство;
-планиране и организиране;
-мотивация и комуникация;
-човешки ресурси и управление;
-продажби и маркетинг;
-финансово планиране;
-управление на инвестициите;
-управление на качеството;
-информационни технологии;
-връзки с обществеността.

VCD