Callflow
София www.callflowlab.com 20 - 50 служителя

Компания

CallFlow е българска компания с повече от 15 години опит в сферата на телекомуникациите. Развиваме собствени софтуерни продукти, които помагат на малки и големи компании да поддържат безупречна комуникация по телефона с клиенти, партньори и помежду си.


Облачните ни решения включват:


·        Телефонната централа от ново поколение - Callflow Cloud PBX. Уеб базираната платформа включва над 50 функционалности – запис на разговори, IVR, подробни статистики за разговорите в реално време, интеграции със CRM и ERP, мобилно приложение и др.

·        Софтуер за кол център – за екипи, които работят активно с клиенти по телефона. Платформата дава възможност за различни автоматизации и интеграции с вътрешни софтуери, с които клиентите ни оптимизират времето, разходите и работата на екипа си, и следят представянето на служителите.

·        Чатбот – незаменим помощник в обслужването на клиенти и разрастването на бизнеса.


Екипът ни се състои от 40 души, сред които програмисти, търговци и съпорт. Работим със следните технологии: Java SpringBoot, VueJS, Postgresql, Mongo, Redis, MicroServices, Kubernetis, Docker, VMWare, Openstack, VoIP.


Предлагаме условия да надграждате познанията си, да търсите предизвикателства и да намирате удовлетворение. И то сред хора, които ви разбират и мислят като вас. Заедно ни чака много работа, но и много повече от работа. 

JobTiger Banner