Делта Контролс ЕООД

Компания

ЗА КОМПАНИЯТА

Празнуваща своя 65ти юбилей тази година, Delta Controls е международна компания с репутация в глобален мащаб в областта на разработката и производството на високонадеждно и висококачествено оборудване за контрол на технологичните процеси. В ролята си на дългогодишен доверен партньор в индустрията, предлаганите от Delta Controls продукти и услуги непрекъснато се развиват, за да отговарят адекватно на нуждите на клиентите и динамиката на пазара. Този процес на усъвършенстване гарантира качество във всеки аспект от представянето на Delta Controls.

Delta Controls е изцяло отдадена на предоставянето на най-качествените услуги и техническа поддръжка, като изцяло се адаптира към специфичните нужди на клиента. Културното разнообразие на нашите служители, техния дългосрочен опит в компанията, както и офисите ни по цял свят и постояннен стремеж към високо качество на предоставяните продукти са в основата на успеха на нашата компания.

--------------------------------------------------------------------------------------------

КАРИЕРА В КОМПАНИЯТА

В Delta Controls предизвикваме служители си да намерят и изберат най-добрия път за тяхното кариерно развитие. Предоставяме възможност на младите специалисти да разгърнат таланта си, чрез ротации на различни позиции и функции в различни наши офиси, за да ги подготвим успешно да поемат управленски функции. Насърчаваме опитните служители да развият или придобият нови умения, да напреднат в йерархията на една международна компания и да насладят на плодовете на успеха.

Ние ви предлагаме:
- Работна среда, в която амбициозни, трудолюбиви и целеустремени личности могат да развият кариерата си;
- Мотивиращо възнаграждени и периодична оценка на постиженията;
- Продължително обучение и развитие на уменията;
- Неформална управленска йерархия;
- Млад екип от професионалисти с различен произход, култура и националност.

JobTiger Banner