it-economics Bulgaria EOOD

София www.it-economics.com 20 - 50 служителя

Компания

aй ти – икъномикс България ЕООД, част от Sopra Steria Group, е основана като Nearshore център в България през октомври 2014 година.

Разнообразието от предлаганите ИТ консултантски услуги обхваща разработка на софтуер, базиран на Java технологии, поддръжка на приложения и управление на проекти, както и SAP консултиране и разработка на ABAP софтуер.

Българският екип създава иновативни софтуерни решения в застрахователния, издателския, банковия и енергийния сектор. Разработваме сложни ИТ проекти от тяхното планиране, изработка, през въвеждане на софтуера в потребителска среда и последващата му поддръжка.

В ежедневнието си работим в тясно сътрудничество с немските ни колеги: често във виртуални екипи, в нашия офис в София или на място при клиента в Германия.

Нашите служители се възползват от 10-дневен бюджет за обучения годишно, Coding Camps, Coding Dojo и Clean Code Sessions, летни и коледни партита, посещаваме Октобърфест в Мюнхен всяка година. Също така се наслаждаваме на 25-дневен платен отпуск, карта Multisport и на допълнително здравно осигуряване. Елате и станете част от нас!

 

VCD