Българска Телекомуникационна Компания ЕАД

Компания

БТК започва своята история като първият телеком в България, в далечната 1879 г. с предлагането на телеграфни услуги.

Позната днес като VIVACOM, компанията се наложи на българския пазар като доверен доставчик на съвременни телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти - мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, цифрова HD телевизия от най-ново поколение.

Светът на свързани устройства и умни технологии безспорно е новата голяма революция в световен мащаб. Стъпвайки на 141-годишната си история и опит, VIVACOM успешно развива Интернет на нещата (Internet of Things – IoT).

Чрез платформата VIVA SMART компанията предлага услуги в три направления: умни градове, дигитално образование и облачни решения чрез система от дейта центрове. Чрез собствената си сателитна станция Плана, VIVACOM предоставя сателитно излъчване и пренос.

Обяви

В момента няма отворени позиции

Дейност

Всички иновации в портфолиото от продукти и услуги са възможни благодарение на високото качество на мрежата, технологичната инфраструктура на компанията и професионализма на нашите служители. Ние имаме смелостта да правим нещата по нов начин, с позитивно и професионално отношение.

Предизвикателствата ни стимулират и мотивират.

Предоставяме практични и достъпни решения.

Създаваме нови възможности, като улесняваме и обогатяваме живота на нашите клиенти.

Постигаме бързи и качествени резултати, като предвиждаме очакванията им и се съобразяваме с тях.

Комуникираме ясно и открито.

Работим заедно и заставаме зад всяко свое действие и решение.

Нашият успех е успехът на нашите клиенти.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Нашият ангажимент към обществото не се изчерпва единствено с предлагането на висококачествени телекомуникационни продукти и услуги. Като социално-отговорна компания, VIVACOM работи по най-чувствителните за българското общество въпроси.

Всяка година компанията подкрепя и инвестира милиони левове в редица проекти в областта на образованието, спорта, професионалната реализация, благотворителността, изкуството и културата. Чрез стажантските ни програми и Техническата академия, даваме старт на кариерното развитие на младите български таланти.

Създаваме и актуализираме програми за задържане и развитие на нашите служители.

Нашето вдъхновение е нашата работа, а клиентите ни са в центъра на всичко, което правим.

Офис

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Ценят се високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Ако притежавате тези качества, не се колебайте да кандидатствате.

От своя страна VIVACOM ще инвестира в обучението ви и ще ви даде поле за развитие в едни от най- динамичните и бързо развиващи се бизнес сфери в България.

Ако искате да кандидатствате за работа в VIVACOM, можете да следите различните свободните позиции в секция Кариери на сайта на компанията - www.vivacom.bg.

ITCD