УниПОС ООД

Компания

Компанията УниПОС помага на клиентите си да предотвратяват пожари, като им предоставя високотехнологични и иновативни решения. Изградила е нов завод със съвременна модерна инфраструктура и оборудване в град Плевен. Разполага и с нов административен и търговски офис в София. Продукцията и се реализира в България, Европа, Азия, Африка и Америка. Работи в условията на съвременни системи за качество и управление. 
Предлага и изпълнява качествено и в срок и специфични услуги в областта на EMS– производство на електронни модули и устройства по проекти на клиенти чрез SMD, WS, Conformal Coating, Plastic injection, laser marking, box building монтаж.

Тук нещата се случват. Всяко мнение е от значение. Мотивирани и упорити сме, защото създаваме целите си заедно.  Търсим и развиваме уверени и компетентни хора. Структурата ни е съвременна комбинация от функции и проекти и затова планираме много. Екипната работа е важно условие за непрекъснатото развитие на фирмата в областта на високотехнологичното и силно конкурентно производство на електронни модули и устройства. Коректност, прецизност и открита обратна връзка при изпълнение на трудовите задачи са в основата на УниПОС ценностна система, която се споделя от всички нейни ръководители и служители. Организацията е постоянно обучаваща и развиваща се. Работата във фирмата е преспективна и с възможност за професионално развитие.

VCD