Гебрюдер Вайс ЕООД
Софийска област www.gw-world.com/bg 50 - 300 служителя

Компания

С над 7000 служители, 150 собствени филиала в 30 държави и оборот от 1,55 милиарда евро (2017 г.) Gebrüder Weiss се нарежда сред водещите транспортни и логистични компании в Европа. 

Под шапката на Gebrüder Weiss Holding AG със седалище в Лаутерах (Австрия), наред със своите основни бизнес направления Сухопътен транспорт, Въздушен и морски транспорт, и Логистика, компанията има в портфолиото си също редица високоспециализирани отраслови решения и дъщерни фирми. X|vise – логистични консултации, Тectraxx (браншово специализирана за високотехнологични фирми), Dicall (комуникационни решения, проучване на пазара, обучение), Rail Cargo (железопътен транспорт) и Gebrüder Weiss Paketdienst, партньор на австрийската DPD. Това обединяване дава възможност на концерна да реагира бързо и гъвкаво на потребностите на клиентите. 

С множество екологични, икономически и социални инициативи, днес фамилната фирма с над 550-годишна история в транспортната дейност се счита за пионер по отношение на устойчивото предприемачество.

През 2018-та GW България отпразнува 25 години в България

Вече  четвърт век Гебрюдер Вайс се налага успешно на българския пазар. От 1993 година до днес се случиха толкова много неща! Логистичните площи и броят на работещите нараснаха многократно; палитрата на предлаганите услуги се разшири с разнообразни национални и международни автомобилни превози, транспорти по море и въздух. Днес GW България предлага и специализирани логистични и браншови решения. Производителите и доставчиците  в автомобилната индустрия, например, разчитат на опита и логистичната компетентност на GW България. Редица добре познати фирми от областта на хай-тек, машиностроенето, производството и търговията с потребителски стоки от години се числят към постоянните клиенти на GW в България.

Важен разпределителен център в мрежата на GW


С построяването на модерния логистичен терминал в с. Мусачево край София (2015) GW България окончателно затвърди статуса си на важен разпределителен център  в европейската  мрежа на Гебрюдер Вайс, в частност и като платформа за превози и услуги в посока Кавказ и Централна Азия.
Над 130 човека в 3 локации с общо 13 000 кв.м. логистични площи се грижат днес за локалните и интернационални транспортни и логистични решения. 

За повече информация, посетете: http://www.gw-world.bg/.

JobTiger Banner