Брокер отдел наеми
София
длъжност на пълно работно време
От 1500 до 2000 лв.

Брокер отдел наеми

София длъжност на пълно работно време От 1500 до 2000 лв.

За нас

БРОКЕР НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОТДЕЛ НАЕМИ
Не ти се работи от 9 до 6? Работиш старателно, а никой не го оценява?
Искаш независимост, а шефа не ти дава? Търсиш развитие? Искаш сам да си определяш доходите и да нямаш досаден началник да ти виси на главата?
Ако това е нещото, което търсиш и искаш за себе си, то ти си на правилното място.
КОИ СМЕ НИЕ?
Агенция ИРИДА е утвърдена и доказана на пазара за недвижими имоти повече от 15г. Екипът ни се състои от професионалисти, доказали своите умения във воденето на преговори и успешното финализиране на сделки.
Какви хора търсим?
Млади и амбициозни хора, които обичат предизвикателствата и не се притесняват да водят разговори по телефона. Хора с добри комуникативни умения, усмихнати и позитивни.
Търсим не просто колеги, а приятели, понеже ние сме един голям и сплотен екип.
За тези ,които смятат, че вече притежават необходимият опит и не им се чака поредното обаждане за интервю, могат сами да си го насрочат, като се обадят на телефон: 0877092355.Станислав Мермерски.
Какво може да ви предложим?
Въвеждащо и продължаващо обучение, постоянна подкрепа от целият екип и мениджърите, свобода на действие, бонуси при постигнати високи резултати,разнородни и непрекъснати обучения и тиймбилдинги, които винаги сплотяват, но и дават перспективи за емоционално, личностно и професионално развитие. Офис с удобна локация ние сме в НДК.

Описание на позицията

Преговори склиенти, комуникация по телефон.

Информация за контакт

Телефон: 0877092355

VCD