МАРИНТЕКС ООД
между 5 и 10 служителя Кандидатстване Виж работодателя
Монтьор на автомобилни гуми
Варна
длъжност на пълно работно време
От 1000 до 1500 лв.

Монтьор на автомобилни гуми

Варна длъжност на пълно работно време От 1000 до 1500 лв.

За нас

"Маринтекс" е компания създадена през 1995 година, с основен предмет на дейност продажба и сервиз на амтомобилни гуми. Разполагаме с един продажбено-сервизен център в гр. Варна на ул."Атанас Москов" №30. От 2020 година портфолиото на предлаганите услуги е разширено до пълно техническо обслужване на автомобила.

Отговорности

Изпълнение на дейности по обслужване на автомобили, в частност сервиз на колела и гуми, а именно: измиване, демонтаж, монтаж, баланс и ремонт на автомобилни гуми. Товаро-разтоварни дейности касаещи доставка на гуми, подредба на склад за нови гуми, както и гуми и джанти на сезонно съхранение.

Изисквания и необходими умения

Стаж по специалността - минимум 12 месеца.
Умение за работа в екип.
Точност, акуратност, стриктно спазване на работното време и вътрешнофирмените правила.
Култура на поведение и на отношение към клиентите.
Лична хигиена и поддържане хигиена на работното място.

Ние Ви предлагаме

Работа на пълен работен ден, пет дневна работна седмица с регламентирано работно време и почивка. Осигурено работно облекло и предпазни средства. Чистота и ред в работните помещения. Спомагателни аксесоари към техническото оборудване за намалено физическо натоварване. Работа в обезпрашена среда, вследствие на превантивно измиване на обслужваните МПС. Обслужване на клиенти, само и единствено, с предварително записване на час, без наплив и напрежение по време на сезонните сервизни кампании.
Възнаграждение, формирано на базата на основна работна заплата (ОРЗ)+ процент от приходите от сервизни услуги. Ежегодна индексация на ОРЗ на база инфлация и Индекс на потребителските цени.

Информация за контакт

Телефон: 0889001440

VCD