Ръководител производство (м/ж/д)
София
длъжност на пълно работно време

Ръководител производство (м/ж/д)

София длъжност на пълно работно време

За нас

Нашият клиент е много успешен, разрастващ се, средно голям консорциум. В своя пазарен сегмент компанията е световно призната премиум марка и е един от водещите доставчици. Успехът ѝ се дължи на високо ефективни иновации, безкомпромисни стандарти за качество и силно ангажирани служители. С оглед продължаващото разрастване на компанията търсим убедителна и ефективна личност за производственото предприятие в България за позицията

РЪКОВОДИТЕЛ ПРОИЗВОДСТВО (м/ж/д)

Отговорности

Вашите задължения:
Ориентирано към резултатите управление на предприятието.
В тази си функция ще отговаряте за резултатите на поделение „Операции“, в което в българското предприятие работят около 200 служители. Докладвате директно на местното фирмено ръководство. Отговаряте за последователното по-нататъшно развитие на предприятието с фокус върху повишаване на ефективността и оптимизиране на процесите и внедрявате култура на непрекъснато подобряване.

Вашите задачи:

- Ръководене и развитие на служителите
- Техническо и дисциплинарно управление на областите планиране на поръчките и управление на поръчките, производствените подразделения метал и дърво, монтаж, управление на качеството
- Оперативно управление на предприятието по отношение на производителност, разходи и качество
- Повишаване на ефективността и подобряване на процесите
- Непрекъснато оптимизиране на експлоатационните и производствените процеси, както и на процесите за повишаване на производителността. Задълбочаване на оперативното превъзходство и стройния мениджмънт в сферата на отговорности
- Управление на работниците
- Тясно и доверително сътрудничество с фирменото ръководство и с мениджърския екип в германската централа на компанията

Изисквания и необходими умения

Вашият профил:
Личност с предприемачески дух и творчески стремеж.
Като опитен мениджър мислите в общ контекст и отвъд границите на отдела. С аналитично разбиране и методическа компетентност поставяте под въпрос съществуващите структури и дефинирате проекти за подобрения, които се прилагат последователно. Изглеждате уверени и действате с дипломатическа сръчност.

Притежавате следните квалификации:

- Успешно завършено техническо висше училище или техническо образование с подходяща допълнителна квалификация (майстор, техник или подобно)
- Няколкогодишен опит в доказано успешно управление на производствена дейност
- Задълбочени знания и опит в прилагането на инструменти/методи за стройно производство и оперативно превъзходство
- Солидни специализирани познания в областта на производството, производствените технологии
- Опит в прилагането на процеси на промяна (Change Prozesse) и във фокусирането на организацията върху рентабилността
- Познания по SAP и системи за планиране на производството
- Добри познания по немски или английски език, познанията по български език са предимство
- Готовност за пътувания в командировка

Ние Ви предлагаме

Какво предлага компанията:
Очаква Ви предизвикателна задача с широк спектър от възможности да участвате и допринасяте активно в успешното развитие на международна средно голяма компания. Ако търсите дългосрочна перспектива за развитие, очакваме с нетърпение да получим Вашите пълни документи за кандидатстване.
Пробудихме ли интереса Ви?
Изпратете ни тогава своите документи на английски език, като посочите кода на обявата 9982, Вашите очаквания за размера на трудовото възнаграждение и възможна дата за започване на работа чрез бутон "Кандидатстване". Разбира се, ние ще третираме Вашата кандидатура поверително.
ITCD