Търговски представител и дистрибутор на поздравителни картички на почасова работа
София
длъжност на непълно работно време
От 500 до 1000 лв.

Търговски представител и дистрибутор на поздравителни картички на почасова работа

София длъжност на непълно работно време От 500 до 1000 лв.

Описание на позицията

Българска фирма, производител на поздравителни картички Джу-бокс, търси Търговски представител и дистрибутор на поздравителни картички С ОПИТ на почасова работа, а в последствие и на ПОЛОВИН работен ден.

Търсим амбициозни и сериозни хора, които да поддържат и да се грижат за нашата настояща мрежа от клиенти, както и да създават и намират нови.

Работата се състои основно в две неща:
1. Развиване на търговската мрежа с нови обекти - магазини за подаръци, цветя и книжарници
2. Регулярно посещение и поддържане на вече съществуваща мрежа от клиенти
При посещението на обектите в тях се извършва ревизия на наличната стока - картички и опаковки, засичат се и се отчитат реализираните продажби, стоката се подрежда, изготвят се отчети за продажбите, приемат се нови поръчки на място и се доставят до обекта на клиента.

Предимства на работата, която предлагаме:

- работата при нас е постоянна, а не сезонна

- нямате фиксирано работно време. Натовареността и обемът работа през първите 3-4 месеца е по-малко и е с ангажираност около 3 часа на ден. През тези месеци ще се посещават настоящи клиенти на фирмата, но ще се търсят и нови. От петия месец работата като обем ще нарасне до ПОЛОВИН работен ден.

- работата е свързана предимно с движение. Придвижването се извършва с градски транспорт, за който фирмата подсигурява карта. Възможно е по ваша преценка, но не е задължително, ползването на личен или друг автомобил за спестяване на време и свършване на по-голям обем работа.

- работата може да ви носи допълнителен доход. Съветваме стартирането на тази работа да бъде като допълнителна, а не единствена или основна.

- подписваме граждански договор, впоследствие и трудов

- първият месец е обучителен и въвеждащ в работата

- приблизителен месечен нетен доход при натовареност от ПОЛОВИН работен ден след обучителния и пробен период около 500-700 лв. През първите 3-4 месеца обемът от работа ще е по-малък, съответно и заплащането. Обемът от работа и заплащането прогресивно ще се увеличават през този период до достигане на обем работа от половин работен ден. Заплащането се формира като твърда сума + % от реализирания оборот.

ВАЖНО: Търсим хора С ОПИТ в дистрибуторството и разносната търговия!

Ако имате опит и представа от позицията, можете да се обадите на тел. 0888 13 20 50
или да изпратите вашата автобиография и мотивационно писмо чрез бутона "Кандидатстване".

ITCD