Информация за пресата

RSS достъп до актуалната информация на JobTiger

вторник, 11 декември 2007
JobTiger предоставя възможност за проследяване на най-новите обяви и курсове, както и актуалните новини и събития от сайта посредством RSS емисии. Потребителите могат да се абонират за всяка една от четирите категории информация:
За потребителите, които търсят работа и/или актуални курсове, JobTiger предоставя възможността да получават още две специални RSS емисии, които ще им позволят да получават само избрани обяви за работа и/или курсове. След като зададат критерии за търсене в секция "Обяви за работа" и/или "Курсове и професионално обучение", се появява бутона , който позволява абонирането за динамичните RSS емисии. По този начин потребителите ще могат да виждат в RSS емисията само обявите и/или курсовете, отговарящи на техните изисквания:
За специална RSS емисия могат да се абонират и регистрираните работодатели в JobTiger:
  • Последни събития
Тя представя информацията с последните събития от профила на всеки работодател така, както е показана на сайта. Абонамента за емисията е възможен от менюто "RSS емисии" само след като работодателят влезе в регистрацията си в JobTiger.
 
Съдържанието на всяка емисия е представено накратко със заглавие, описание и препратка към съответната страница с пълния текст. По този начин се постига бърз и лесен достъп до актуалната информация на www.JobTiger.bg. По-подробна информация за всички RSS емисии, предоставени от JobTiger, може да бъде открита тук.
 
За максимално улеснен достъп до информацията на сайта потребителите биха могли да добавят и iGoogle Gadget с RSS емисиите на JobTiger в своята персонализирана страница iGoogle.

Add to Google

RSS е технология, която позволява обобщеното представяне на информация и е особено полезна за предоставяне на достъп до динамично променящо се съдържание. Абонирането към RSS емисиите е възможно благодарение на специални програми, които извличат обявената информация и я представят в опростен формат, като автоматично отразяват всички промени по нея. Функция на RSS-четец имат и някои браузъри като Internet Explorer 7, Mozilla Firefox, Opera.
Благодарение на RSS достъпа до динамичните секции, потребителите на www.JobTiger.bg ще получават информация за актуалните новини от пазара на труда по възможно най-опростения и улеснен начин за тях, като виждат последните промени на сайта, без да се налага дори да го отварят.
Назад
JobTiger Banner