Pressreleases

Нови възможности за потребителите на JobTiger

Tuesday, 30 September 2003
От края на септември потребителите на www.JobTiger.bg имат възможност да вграждат въведените си в JobTiger автобиографии в своите лични сайтове. По този начин поддръжката на автобиографията, актуална навсякъде, става автоматично само с една промяна.

Други екстри за потребителите са калкулатора за трудов стаж и календара на работните и почивни дни. Така всеки потребител може да види изчислен точния си трудов стаж при условие, че той е попълнен в автобиографията му. Календарът пък дава възможност да се провери за настоящата и за минали години кои дни са работни и кой почивни. Отразени са официалните празници и разместванията на работните дни, свързани с тях.

Не са забравени и работодателите. За тях е в действие Пробно Търсене, което им дава възможност преди да си поръчат услуги от JobTiger, да могат да проверят дали базата данни на сайта разполага с необходимите им хора.

В момента посетителите на сайта могат и да си закупят онлайн билети за концерта на Moloko в София на 11 октомври.

За следващия месец са предвидени още интересни и полезни нововъведения, част от които ще бъдат книжарница JobTiger, развитие на услугите по известяването на потребителите за нови обяви за работа и на услугите за хора с увреждания.
До края на годината JobTiger ще има и нов дизайн и подобрена функционалност.

Към момента JobTiger се посещава средно дневно от над 6500 души и се използва от над 130 хиляди търсещи работа и над 3 хиляди работодателя.
Back
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner