Информация за пресата

Старт на Наградата Empower

понеделник, 18 януари 2010
100 000 лева за развитието на добра бизнес идея от млади предприемачи

Стартира най-голямото национално състезание за млади предприемачи със специален фокус върху иновациите – Наградата Empower. В конкурса могат да вземат участие предприемачи, които имат идея за нов бизнес, или са стартирали компании преди не повече от една година. Изискването е ръководителят на кандидатстващия екип да е на не повече от 35 години.

Kонкурсът за Наградата Empower за изключителни млади предприемачи стартира с открита дискусия на тема "България – Място за иновации. Как да направим това възможно?". Всички настоящи и бъдещи предприемачи са добре дошли на 1 февруари, от 18:00 часа, в Модерен Театър София, за да обменят идеи и да се срещнат със съмишленици и потенциални партньори. Участието е безплатно, но изисква предварителна регистрация на www.empower.bg, която стартира на 19 януари.

В срещата ще участва заместник министърa на икономиката Евгени Ангелов, както и известни бизнес лидери от различни сектори, които ще разкажат за своя път към успеха. Тогава ще бъдат обявени и подробности за условията за участие в конкурса за Наградата Empower.

Вижте повече >>
Назад
ITCD