Информация за пресата

Провеждането на „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ в гр. София, планирани за 17 и 18 март 2020 г. се отлага

сряда, 11 март 2020
 
Поради заплахата от COVID-19 датите на най-големия кариерен форум в НДК, гр. София, се променят
 
Днес бе получено писмено потвърждение от Национален дворец на културата във връзка с организираното от Джобтайгър изложение „Национални дни на кариерата“ относно невъзможността то да бъде проведено на територията на НДК в периода 17-18 март.

Вследствие на възникналата ситуация и взетите мерки за овладяване на заплахата от увеличаване на броя на заразените с COVID-19 от страна на кризисния щаб, представителите на общините и на другите институции, с които работим по организирането на националния кариерен форум – в момента са преустановени всички събития с присъстващи над 250 души. Това прави невъзможно осъществяването му на предварително планираните дати.

Безопасността и здравето на нашите изложители и посетители са основен приоритет на Джобтайгър като организатор и няма да си позволим да ги изложим на риск.

Заплахата за здравето на хората изисква от всеки един от нас да бъде съпричастен и да съдейства за намаляването на риска от появата на нови заболели. Ние, като организатори на събитие, което се посещава от хиляди души, винаги поставяме над всичко безопасността на изложителите и посетителите на нашите форуми.

В следствие на възникналата ситуация и рисковете, произтичащи от нея, ще има промени в календара на провеждане и на останалите събития – в градовете Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов и Пловдив.

Екипът на JobTiger работи в тясно сътрудничество с представителите на институциите, за да можем да определим алтернативни дати и да се информираме за възможността за провеждане на форума.
Щом това бъде направено, ще ви уведомим своевременно.

Можете да следите актуалната информация за провеждането на тазгодишния форум „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ на страница Дни на кариерата във Фейсбук.
Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner