Pressreleases

Започна надпреварата в шестото издание на Годишните награди на b2b Media

Thursday, 18 June 2020
 
В конкурса ще бъдат отличени най-силните, иновативни и гъвкави компании, които продължават своето развитие дори и след пандемията.
 
 
В шестото издание но b2b Media Awards 2020 компании, проекти и предприемачи се конкурират в над 20 различни категории със своите постижения, а утвърдено жури от професионалисти в различни сфери ще дадe своите оценки за подадените кандидатури.

Желаещите да се включат могат да го направят до 24 юни 2020 г. включително.

Новите категории за 2020 година са: Предприемачество в криза, Кампания с кауза в COVID-19 и Социален проект в отговор на COVID-19!

Компаниите могат да покажат своите успехи като кандидатстват на сайта на събитието.

Тази година конкурсът ще отличи доказано най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално-отговорни кампании в отговор на кризата COVID-19, използващи иновативно мислене за постигане на значими резултати.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение в необичайна ситуация, оригиналност на идеите и подходите за преодоляване на затрудненията, ефективност от реализацията, новаторство по отношение на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, както и проекти за подпомагане на различни групи от обществото по време на кризата COVID-19.

Отличията в над 20 категории ще си поделят компании с иновативни, креативни и социално-отговорни проекти от различни сектори у нас.

Заедно с връчването на Годишните награди медийната група през 2020 отбелязва и своята 12-а година от създаването си.

В конкурса отново има специална категория, свързана с Кампаниите за изграждане на работодателска марка.

Приемат се също номинации за Бизнес лидер, Предприемач на годината, Инвеститор с визия и Бизнес дебют на годината.

По време на официалната церемония на 2 юли 2020 година ще бъдат връчени по три награди във всички основни категории + Голяма награда.

Повече за конкурса, вижте на сайта:
https://awards.b2bmedia.bg
Back
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner