Информация за пресата

JobTiger отличен с награда за социално отговорен бизнес

вторник, 21 ноември 2006
JobTiger бе отличен с първа награда в категорията "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд" на годишните награди за социално отговорен бизнес, връчвани от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). На церемонията проведена на 20.11.2006 г., JobTiger получи признание за проекта си за създаване и развитие на университетски кариерни центрове и популяризирането им сред студентите, академичната общност, бизнес обществото и държавната администрация.

Кариерният център е един от основните стимули за преодоляване на бариерите в комуникацията между бизнеса, академичните среди и студентите. Освен в партнирането на работодателите чрез подпомагане в процесите на подбор на студенти за стажантски позиции и работни места, кариерният център има изключителна роля в професионалното ориентиране и подготовка на студентите.

На миналогодишното издание на наградите за социално отговорен бизнес JobTiger отново беше победител в категорията "Инвеститор в човешкия капитал" с проектa, осъществен съвместно с Нестле България "Кариери 2005 – Добра Кариера, Добър Живот"
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner