Информация за пресата

JobTiger с награда от Български дарителски форум за най-голям корпоративен дарител на време и услуги
Есен на наградите за JobTiger

четвъртък, 23 ноември 2006
На официална церемония вчера (22.11.2006 г.) министър Пламен Орешарски връчи наградите на най-големите корпоративни дарители в България, определени от Български дарителски форум.
JobTiger бе отличен с наградата за най-голям корпоративен дарител на време и услуги. Дарената сума възлиза на 76 460 лева.

Тази награда е поредното престижно признание, получено през тази есен на работата и усилията на екипа на JobTiger, вложени в създаване на кариерни центрове в българските висши училища. JobTiger се наложи като успешен пример за това как една малка българска фирма може, успоредно с успешното развитие на бизнеса, да допринесе значително за създаване и развитието на значими социални проекти.

През този месец JobTiger беше отличен с първо място и като "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд" на годишните награди за социално отговорен бизнес, връчвани от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), а също така получи награда като победител в категорията "Налагане на e-brand" (успешно въвеждане на марка във виртуалното пространство) в четвъртото поредно издание на конкурса Бранд Мениджър на годината.

Класацията “Най-голям корпоративен дарител” се организира в приблизително един и същ вид в Централна Европа (Чехия от 2003 и Словакия от 2005 г. ); Обединеното Кралство (в-к Guardian публикува 100-те най-големи дарители от 2001 г.); САЩ (сп. Forbes класира компаниите с най-големи дарения годишно).
Класацията подрежда финансовата стойност на годишните дарения на компаниите през предходната година и предоставя надеждна информация за развитието на корпоративното дарителство.
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner