Pressreleases

150 компании ще търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции по време на Национални дни на кариерата 2022

Thursday, 24 March 2022
Форумът стартира със софийското издание на 29 март в НДК и продължава с виртуален ден на 31 март. Останалите събития от серията ще се проведат в началото на април.

За първи път от началото на пандемията огромен брой – 150 компании-изложители са заявили участие във форум Национални дни на кариерата. Събитията ще се проведат в 5 академични града (София, Пловдив, Варна, Габрово и Русе), а отделно от живите събития има и виртуален ден. Шанс да намерят нова работа или стаж във водеща българска или международна компания имат студенти и млади специалисти от всички области на бизнеса.

На 29 март от 10:00ч. в Национален дворец на културата, ет. 5 стартира форум „Национални дни на кариерата“. През целия ден до 18:00 ч. студенти и млади специалисти ще имат възможност да се срещнат на живо с представителите на 50 компании в гр. София и да разберат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, за работата в компанията, да се информират за пазара на труда и да натрупат опит с интервюта.

Два дни по-късно – на 31 март между 11:00 и 17:00ч. ще се проведе виртуалното издание на форума. Кандидатите ще могат да се включат от всяка точка на света онлайн на платформата на Brazen Technologies. 32 компании ще очакват посетителите на виртуалния си щанд, а срещите протичат във формат по избор – чат, аудио или видео разговор. Специалистите по подбор на компаниите ще могат и предварително да разглеждат профилите на кандидатите. Регистрация за събитието посетителите могат да направят на тази страница.

След форума в София и виртуалното му издание на 31 март, събитията продължават по следния график:
  • Пловдив - 05 април 2022 - Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
  • Варна - 07 април 2022 - Rosslyn Dimyat Hotel;
  • Габрово - 12 април 2022 - Технически университет;
  • Русе - 14 април 2022 - Русенски университет „Ангел Кънчев“.
Участието във форума е напълно безплатно за кандидатите, необходима е единствено предварителна регистрация.

За събитието и партньорите:
Организатор на форума е компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Бронзов спонсор е Infineon.

Партньори: JobTiger.tv, HR Industry, Министерство на образованието и науката, Агенция по заетостта, Община Пловдив, Община Русе, Община Габрово, Тракия икономическа зона, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Технически университет – Габрово, Баристо, Таткова градина, Аз мога – тук и сега, Лидер.бг, сп. Мениджър, ISIC International student identity card, 9Academy, b2b Media, Кариери, София Fantasy, Майнатаун, Международна награда на херцога на Единбург, Legion Run.


За повече информация и контакт:
T: +359 884 086 003
T: +359 882 364 456
E: events@jobtiger.bg

Екипът на JobTiger
Back
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner