Pressreleases

Стартира проект за провеждане на 400 стажа за студенти в Държавната администрация

Thursday, 31 May 2012
Кръгла маса за образованиетоДо края на 2012 г. JobTiger, като част от консорциум СМАРТ, ще участва в проект по предоставяне на консултантски услуги на проекта „Създаване на капацитет за бъдещето – провеждане на студентски стажове в държавната администрация”. Проектът обхваща четири различни дейности – изследване на добри практики за провеждане на стажове в България и страни, членки на Европейския съюз; Разработване на методология за провеждане на стажове; Разработване на он-лайн портал за стажантските места в държавната администрация; Провеждане на стажове за 400 студента в различните структури на държавната администрация.

Проектът е мащабен и включва много поддейности. В консорциума участват още специализираната компания за маркетингови изследвания НОЕМА, както и Фондация на бизнеса за образованието.

Очаква се стажовете да бъдат проведени в периода от септември до декемеври 2012 г., като официалната информация за възможностите за провеждане на стаж ще бъде обявена в www.JobTiger.bg след средата на месец юли, в он-лайн медии, печатна преса, телевизии и радиа с национално покритие.

Всички заинтересовани могат да пишат за повече информация на и-мейл staj@jobtiger.bg или да се обадят на телефон 02 49 180 24.
Back
ITCD