Pressreleases

Американският университет в България отваря вратите си за кандидати по магистърската програма за
ръководни кадри

Wednesday, 20 June 2012
Ден на отворените врати, 23 юни с начален час 09:00 часа,
Център за образование и култура „Илиев” на АУБ, София

Американският университет в България организира Ден на отворените врати за кандидати по магистърската програма за ръководни кадри (ЕМВА) в София на 23 юни 2012 г. Те ще могат да посетят лекции на Стив Макгуайър – човекът, консултирал мултинационални компании в над 20 страни по света. Освен че ще се запознаят с част от преподавателите, заинтересованите професионалисти ще научат повече за предимствата на магистърската програма, учебния план и условията за прием. Кандидатите ще могат да разговарят с настоящи студенти, за да придобият впечатления от първа ръка, както за качеството на обучение, така и за скорошното им бизнес пътуване до водещи международни компании в Мюнхен и Цюрих (BMW-werk, Hewlett-Packard, Kraft Foods Europe и др.). Те ще получат полезни съвети за процеса на кандидатстване, които ще им помогнат да се присъединят към обучаващите се мениджъри. Средно 6 години е професионалният опит на студентите в програмата, натрупан в различни сектори на икономиката и държавното управление.

Обучението в ЕМВА програмата на АУБ е на английски и е фокусирано върху реални, стратегически и оперативни проблеми на съвременния бизнес. Програмата e организирана така, че да позволява на работещите мениджъри да получат световнопризната диплома без да се откъсват от служебните си ангажименти.

Сред завършилите ЕМВА програмата на АУБ са: Асен Ягодин, генерален изпълнителен директор на Българската банка за развитие и председател на Борда на директорите на БФБ-София; Иван Иванов, прокурист в „Софийска вода” и зам.-председател на Българската асоциация по водите; и Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell за България.

Повече информация за програмата на събитието на: www.facebook.com/AubgEMBA/events.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner