Pressreleases

Кои са новите лидери на съвремието?

Tuesday, 14 August 2012
Стартира инициативата „Човекът, който ме вдъхновява“ на JobTiger

The Man that Inspires От 13 август стартира новата инициатива на JobTiger - „Човекът, който ме вдъхновява“ - в търсене на новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт и т.н.

Кампанията ще се проведе чрез идентифициране на новите личности и гласуване онлайн. Сайтът на „Човекът, който ме вдъхновява“, където всеки може да сподели и гласува за номинациите, е http://jobtiger.tv/inspiration/.

Номинираните всяка седмица българи, които отговарят на условията, ще бъдат предлагани за гласуване през следващата седмица, като по този начин всяка седмица в следващите 10 седмици ще се определят 3 финалисти.

Победителите, крайните 30 финалисти, ще бъдат обявени на 1 ноември 2012 – Ден на народните будители.

„Човекът, който ме вдъхновява“ има силен позитивен заряд. Инициативата цели да издири и представи на цялото общество личности, които носят нови идеи и заразяват с действията си своята общност. Тези личности създават новите ценности и носят новия имидж на България чрез положителния пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване на всеки.

Кои са те? Кои са лидерите с ново мислене, които имат желание и енергия да променят статуквото, да се борят без прекъсване, да подобряват собствени рекорди, да експериментират, да успяват, да въвеждат иновации, да преодоляват трудности и едновременно с това да увличат още хора след себе си? Кои са тези, които имат безспорен авторитет и положително въздействие върху своите общности, без да са били на кориците или екраните на водещите медии в България?

Отговори на тези въпроси може да даде всеки българин, който номинира своето вдъхновение. Всеки с достъп до интернет ще има възможност да изкаже мнение и предпочитание, да идентифицира личности, които го вдъхновяват, да открои образите на своето време.

„Сбъдната мечта,“ така описва „Човекът, който ме вдъхновява“ Светлозар Петров, изпълнителен директор на JobTiger. И добавя: Това е начинът да идентифицираме новите, положителни образи на България и да откроим техния пример за подражание.“
Back
Zaplatomer Banner