Pressreleases

5-ма мениджъри от водещи компании се борят за приза в Innovation Challenge

Thursday, 27 September 2012
Наградите са на стойност над 30 000 евро под формата на стипендии за Executive MBA програмата на University of Sheffield

София, 27.09.2012


Победителят в първия национален конкурс за иновативни мениджъри Innovation Challenge ще бъде обявен на 28-ми септември от 19 часа в хотел Шератон София, съобщиха организаторите от Маркет Тренд и JobTiger. Той ще поучи пълна 100% стипендия на стойност 15 000 евро за Executive MBA програмата на University of Sheffield.

До финалната фаза на конкурса бяха допуснати 23-ма кандидати, а сред тях бяха отличени 5-ма финалисти, които ще се борят за 100% стипендия в една от най-предпочитаните Executive MBA програми в Югоизточна Европа, тази на University of Sheffield. Други двама ще получат 50%, а за останалите ще бъдат раздадени поощрителни награди.

Финалистите са:
  • Стефан Киряков, мениджър Бизнес развитие в Сирма Солюшънс
  • Лора Дичева, Маркетинг директор на МедияПро ентъртейнмънт
  • Рени Попчева, управител на Embrioo.com
  • Велизар Димов, главен инженер на Johnson Controls
  • Цветослава Кьосева, мениджър на Иновационния център на Мобилтел
 
Журирането в конкурса протече при изключително засилена конкуренция. Журираха представители на организаторите от Маркет Тренд, JobTiger и University of Sheffield, както и на Софарма и Ernst and Young, с чиято подкрепа се осъществи инициативата, а техни експерти консултираха и предоставиха ценно ноу-хау на кандидатите. Конкурсът се състоя и с медийната подкрепа на България Он Еър ТВ, JobTiger.tv, Инвестор.БГ, БГ Радио, Метрореклама и HTTPOOl.

Конкурсът Innovation Challenge е състезание за млади и амбициозни мениджъри, които използват своята креативност, за да достигнат ефективност, и непрестанно се стремят към иновацията в процесите, продуктите или услугите на организациите. За участие в конкурса бяха допуснати иновативни проекти, които са в процес на създаване или вече са реализирани успешно в България.
 

Вижте какво се случи във втория етап на Innovation Challenge 2012
 
За повече информация:
Даниела Стоянова, Маркет Тренд, Тел. 0885 53 18 95; 02/ 961 62 63, Email: innovation@market-trend.net

За организаторите:
Маркет Тренд е маркетинг агенция, която 10 години предоставя качествени и ефективни маркетинг решения за бизнес развитие в Югоизточна Европа.

JobTiger предлага интегрирани решения при подбора на персонал за компаниите, както и продължаващи обучителни модули за повишаване квалификацията на мениджъри на екипи.

CITY College, International Faculty of University of Sheffield е един от най-добрите 100 световни университета, сред 20-те най-добри университета във Великобритания. CITY College в Солун, Гърция е единственият международен факултет на Sheffield University, предоставя на студентите уникалната възможност да получат диплома от първокласен британски университет, като обучението им се провежда съвсем близо до дома.
 
 
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner