Pressreleases

Семинар: „Как да стартирам успешно ИТ Кариера”

Wednesday, 03 October 2012
Светлин Наков - Telerik, Дончо Минков и Николай Костов – Трейнъри в Академията на Telerik, Ивайло Христов - Komfo и Павел Хаджиев - JobTiger, ще дадат своите съвети и насоки за успешна кариера в ИТ бранша в рамките на семинара „Как да стартирам успешно ИТ кариера?”, който ще се проведе на 06 октомври 2012 г. в Telerik Academy, София.

Ключово при търсенето на нова работа е да знаете какво желаете да правите, какво ви прави щастливи, в каква посока имате намерение да се развивате. Независимо дали сте ученик, студент или завършвате своето висше образование, вие трябва да сте наясно как да изберете най-подходящата за вас ИТ работа и фирма, какви документи да подготвите, как да изготвите CV и мотивационно писмо, и как да се държите по време на интервюто.

В рамките на семинара „Как да стартирам успешно ИТ кариера?” лекции ще изнесат Светлин Наков - Мениджър „Техническо обучение” в „Телерик”, Ивайло Христов - ИТ предприемач, CEO и основател на Komfo, и Павел Хаджиев - Мениджър „Подбори” в JobTiger.

Семинарът ще запознае посетителите с детайли около писането на CV и мотивационно писмо, как социалните мрежи подпомагат процеса на търсене на работа. Ще се представят реални примери от практиката, съвети как да се анализира пазара на труда, насоки за поведението по време на интервю.

Семинарът на Telerik Academy е безплатен за всички посетители.

http://academy.telerik.comTelerik Academy е образователна инициатива на софтуерната компания Телерик за безплатно обучение на ученици, студенти и начинаещи софтуерни инженери, които търсят своята професионална реализация в сферата на информационните технологии.

Придобитите умения могат да послужат за предстоящото ИТ кариерно събитие “Дни на кариерата” 2012 Сектори: ИТ | Телекомуникации | BPO, което ще се проведе на 11 октомври 2012 г.

За повече информация посетете: http://academy.telerik.com/seminars/it-career
 
 
 
Back
Zaplatomer Banner