Pressreleases

Mr. Negotiator с Дерек Арден Едно обучение от английския майстор на преговорите

Monday, 16 December 2013
Присъединете се към нас на 27 февруари 2014 в София, за да се запознаете с Дерек Арден и да почерпите от неговите безценни знания в областта на преговорите!

Дерек Арден e водещ на преговори, оратор и лектор на майсторски класове. Той води успешно преговори на високо равнище повече от 20 години, благодарение на натрупания опит в областта на продажбите и управлението на риска.

На своя първи семинар в България, Дерек Арден ще покаже как да:
- извлечете максимума от всяка сделка,
- печелите с лека ръка сложни преговори,
- разрешавате ефективно ежедневни конфликти,
- комуникирате правилно с трудни клиенти и партньори,
- управлявате като опитен и надежден лидер.

Дерек е водил преговори и обучения в 27 държави и е бил гостуващ лектор в Henley Management College в продължение на 12 години. Той е единственият човек в Обединеното кралство, който е почетен член на следните три организации: Асоциацията на професионалните оратори, Професионален институт за управление (Chartered Institute of Management) и Училище по финанси IFS (IFS School of Finance).

Дерек е автор на книгите „Убедително водене на преговори“, „Забележително презентиране“ и „Разбиране на езика на тялото“. В тях са синтезирани неговото ораторско майсторство, воденето на преговори и работата му като международен бизнесмен в продължение на над 20 години.

Повече информация за Дерек Арден и неговия семинар в България, можете да намерите на сайта на събитието:
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner