• HR Industry 2014 събра на едно място 550 мениджъри

  Friday, 14 February 2014
  На 13 февруари 2014 г. в Интерпред – СТЦ София, за трета поредна година се проведе единственото по рода си изложение за компаниите, предоставящи услуги и продукти за управление на човешките ресурси - HR Industry. Събитието се организира от HR компанията и кариерен сайт JobTiger с финансовата подкрепа на MetLife. Организационен партньор e Интерпред - СТЦ София.

  HR Industry е събитие, обединяващо всички компании, които имат успешен бизнес в сферата на човешките ресурси. Тази година 41 фирми взеха участие, а близо 550 мениджъри и специалисти от HR индустрията посетиха изложението и семинарната му част.

  По време на HR Industry 2014 бяха представени новостите в услугите, използвани от специалистите по човешки ресурси. Сред основните теми, които се засегнаха бяха:
  • Как се постигат по-добри фирмени резултати чрез комплексен подход към хората.
  • Получават ли работодателите това, за което плащат? Придобивките за служители и тяхната добавена стойност.
  • Как се създава устойчив топ мениджърски екип.
  • Администриране на трудовите отношения - местни и международни аспекти.
  • Как работят центровете за оценка и много други.
  Всеки от участниците в изложението получи като подарък екземпляр от специално подготвения каталог на HR индустрията за 2014 г. Той ще бъде качен и онлайн на www.hrindustry.bg.

  В деня на събитието г-н Светлозар Петров, Управител на JobTiger обяви, че компанията разширява портфолиото си. От февруари 2014 г. JobTiger e изключителен представител в България на Video Recruit. Технологията спомага за лесен, ефективен и резултатен скрининг на кандидатите за работа. Компанията разширява и спектъра си от предлагани обучения. JobTiger е официален представител на TUV Austria Academy в България и ексклузивен партньор на ХуМан, Австрия.

  Медийни партньори на HR Industry 2014 са сп. Мениджър, Probook, JobTiger.tv, Investor, Bulgaria On Air, Karieri.bg, Seminari 365, bgtrainers.com и InspireLearning