Pressreleases

74 компании ще вземат участие в „Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO

Monday, 12 October 2015


На 14 октомври 2015 г., от 10:00 часа, в Интерпред - СТЦ София, ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации и BPO.

Събитието ще бъде открито от г-н Светлозар Петров, управител на JobTiger. Форумът има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители, с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и BPO.

В рамките на деня, от 10:00 до 18:00 часа, 74 компании ще представят своите свободни работни и стажантски позиции. Форумът дава възможност на младите хора да сверят часовника си с този на пазара на труда и да придобият реална представа за възможностите и изискванията в него.

През целия ден, по време на събитието, паралелно ще се провеждат практически работилници в две отделни зали. Те имат за цел да дадат възможност на компаниите да представят пред младежите някои от работните им процеси, с което да покажат какво е да бъде човек част от техния екип. Така посетителите могат да преценят дали наистина биха намерили своето място в дадена компания и да получат допълнителен стимул да посетят техния щанд и да разговарят с представителите им.

В края на деня ще се проведе и томбола с награди от фирмите-участници, в която могат да участват всички младежи, посетили събитието.

„Дни на кариерата“ в секторите IT, Телекомуникации и BPO се провежда за шеста поредна година, като при всяко издание интересът от страна на компании и посетители расте. През 2014 г. участие взеха 61 фирми, а на 14 октомври те ще бъдат 74.

Кариерният форум се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, със спонсорството на SoftwareGroup и организационната подкрепа на Интерпред - СТЦ София.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner