Pressreleases

Над 70 компании ще вземат участие в „Дни на кариерата“ този декември

Tuesday, 01 December 2015


На 3 декември в Университета за национални и световно стопанство ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата” в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти. Събитието се организира от JobTiger, с подкрепата на Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.
 
За шеста поредна година форумът ще събере на едно място топ работодателите на България със студентите и младите специалисти, които търсят кариерно развитие. И този път интересът от страна на компаниите е голям, като броят на записалите се за участие е над 70.

Всяка компания ще разполага със свой собствен кариерен кът, където посетителите ще могат да се срещнат с нейните представители, да бъдат запознати в детайли със свободните позиции и възможностите, които фирмата предлага и да оставят копие на своето CV.

Събитията от серията „Дни на кариерата” дават възможност на бизнеса за кратко време да осъществи много на брой срещи с потенциални бъдещи служители, което ускорява неимоверно процеса по подбор на персонал и помага на компаниите да се справят с текучеството и нуждите на своя растеж. За студентите и младите специалисти това е добра възможност, освен да намерят работа или стаж, също така да придобият по-широк поглед върху пазара на труда у нас, което със сигурност ще им помогне да постигнат своите цели по-бързо и успешно.

Освен стотиците лични срещи между младежите и работодателите, кариерният форум дава на компаниите възможност да проведат свои собствени практически работилници. По време на тях, те могат да представят реални работни процеси, да презентират нагледно това, с което се занимават и да покажат на присъстващите защо биха искали да работят точно за тях.

„Дни на кариерата” в секторите: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти ще се проведе на 3 декември от 10:00 до 17:00 часа в УНСС и се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner