Pressreleases

Управителят на Джобтайгър Светлозар Петров с награда от „Мистър и Мисис Икономика“ 2015

Tuesday, 01 December 2015
 HR компания за пръв път бе наградена в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ за принос в българската икономика
 
Снимка: Стоян Йотов, сп. Икономика
 
Снимка: Стоян Йотов, сп. Икономика

 
Най-значимите български бизнес награди бяха раздадени вчера, 30 октомври, в хотел Маринела, София, а Светлозар Петров, управител на Джобтайгър, получи наградата за „Най-добър старт в кариерата“. Най-голямата работодателска организация – КРИБ и списание Икономика отличиха най-успешните бизнесмени през годината и наредиха един до друг всички онези, който са допринесли най-много за развитието на българската икономика през изтичащата година.

 
До момента никоя HR компания не е била отличавана за приноса си в развитието на българската икономика. Наградата за Светлозар Петров и JobTiger е по тази причина изключително показателна за развитието на HR бранша и за мястото, което JobTiger заема в него. „Гордея се и съм благодарен, че авторитетното и много опитно жури е преценило да ни отличи по този начин. От друга страна, изпитвам смирение в този момент, тъй като всички успехи, заради които получихме наградата, са плод на упорита работа на целия екип, малко късмет и щастливо стечение на определени обстоятелства“, заяви Светлозар Петров, управител на компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

 
Голямата награда „Мисис Икономика“ 2015 отиде при Петя Димитрова, главен изпълнителен директор и председател на УС на Пощенска банка. Тя бе обявена за втори път за „Мисис Икономика“, след като през 2012 г. се окичи със същата награда. За „Мистър Икономика“ 2015 година бе обявен Председателят на Съвета на директорите на КЦМ 2000 Груп инж. Никола Добрев.

 


 
По традиция победителите в отделните категории получиха статуетката „Рибарят и златната рибка“, която с времето се е превърнала в запазена марка на конкурса. Събитието бе уважено от множество видни представители на българския икономически живот. Награди бяха раздадени общо в 8 категории, както и 3 специални награди и две големи награди, съответно за Мистър и Мисис Икономика 2015.

 


 
Снимка: Стоян Йотов, сп. Икономика
 
Снимка: Стоян Йотов, сп. Икономика

 
Носителите на „Оскарите“ в българския бизнес бяха избрани от жури, съставено от членовете на Управителния съвет на КРИБ, сред които са ръководители на фирми от различни браншове, които според председателя на КРИБ Кирил Домусчиев „гарантират безпристрастността при избора“.

 
Конкурсът се провежда от над 20 години и си е извоювал лидерска позиция сред другите подобни инициативи.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner