Pressreleases

ACCEDIA e „ТОП ИКТ Работодател“ на 2017 г.

Wednesday, 11 October 2017
 
В инициативата на ICT Media и JobTiger бяха отличени също и компаниите TINQIN, Questers, SAP Labs Bulgaria и OrangeDot
 
Компанията Accedia оглави класацията „ТОП ИКТ Работодател“ за 2017 година. Accedia е начело на подредбата, част от шестото издание на проекта на ICT Media и JobTiger. Компанията получи наградата си лично от Любомир Ганчев, съветник на Министъра на икономиката на Република България.

Методологията и проучването са дело на компанията Audit Advice Associates (AAA), специализирана в одита в областта на човешките ресурси. Отличените компании бяха наградени на церемония на 10 октомври 2017 г. в Български Културен Център.

Първите три позиции в крайното общо класиране на проекта „ТОП ИКТ Работодател“ сред всички участници и категории заемат: първо място - Accedia, две втори места - TINQIN и Questers и трето място – SAP Labs Bulgaria.

През 2017 г. в проучването “ТОП ИКТ Работодател” се включиха 28 компании, като 2393 техни служители попълниха въпросниците за изследване на удовлетвореността и ангажираността, а в класацията участваха 22 компании.

Основните категории на финалната подредба са четири: „Развой на софтуер“, „ИТ услуги“, „Аутсорсинг на ИТ услуги“ и „Малки компании до 60 служители“.

Победителите по категории в шестото издание на проекта „ТОП ИКТ Работодател“ са:
- в категория „Аутсорсинг на ИТ услуги“ - Questers
- в категория „ИТ услуги“ - TINQIN
- в категория „Развой на софтуер“ - Accedia
- в категория „Малки компании до 60 служители“ - OrangeDot

Инициативата “ТОП ИКТ Работодател” се организира със съдействието на Министерството на труда и социалната политика, Министерство на икономиката, Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), Българска аутсорсинг асоциация (БАА), Конфедерация на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), ИКТ Клъстер България, Американска търговска камара в България и Audit Advice Associates.

Проектът нямаше да може да се реализира без подкрепата на Адвокатско дружество „Динова Русев и Съдружници“ и Experian.


За контакти:
ICT Media                                               JobTiger
+359 2 461 54 03                                   + 359 2 491 80 00
Мобилен: +359 885 203 890                 Мобилен: +359 884 070 906
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner