Pressreleases

Изложението „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ среща бизнеса и младите хора за девета поредна година

Tuesday, 09 October 2018
 
 
Форумът ще се проведе в София, Пловдив и Варна
 
София – 9 октомври 2018 г.

На 11 октомври 2018 г., от 10:00 до 18:00 часа, в хотел „Маринела“ ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг”.

За 9 години „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ се доказа като мястото, където фирмите в най-динамично развиващите се браншове в България срещат своите бъдещи колеги, които владеят чужди езици или имат ИТ квалификация.

Откриването на събитието е от 10:00ч., във фоайе пред зала София Гранд на хотел Маринела, София. Там ще присъстват:  
 
  • Светлозар Петров – управител на ДжобТайгър ООД
  • Томислав Дончев - Заместник министър-председател на Р. България
  • Ангел Ангелов – Заместник-главен директор на Главна дирекция „Услуги по заетостта“ към Агенцията по заетостта
  • Представител на Министерство на труда и социалната политика
  • Георги Бачев – Управляващ Директор на LiveArea - Златен спонсор на "Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг"
  • Петър Торнев - Technology Delivery Lead на Accenture Bulgaria - сребърен спонсор на "Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг"
  • Мария Манолова - HR мениджър на Milestone Systems Bulgaria - бронзов спонсори на "Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг"
  • Представител на Teleperformance Greece – бронзов спонсор на "Дни на кариерата- ИТ, Телекомуникации и Аутсорсинг"

Събитието ще събере на едно място студенти и млади специалисти с представители на 92 водещи български и международни компании, които търсят служители и стажанти с умения в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг сектора.

Една от основните ползи за работодателите е, че с участието си в кариерно изложение, те си осигуряват достъп до голям брой квалифицирани млади кадри. На специализираното изложение „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации, Аутсорсинг“ могат да бъдат открити множество млади експерти и завършващи студенти, които са обучени в подходящи за изложителите специалности и направления.

През годините броят на посетителите расте пропорционално с нарастващия интерес от страна на бизнеса и към момента това е едно от най-очакваните кариерни събития в страната.

След форума в София, събитието продължава на 15 октомври в конгресен център на Пловдивски панаир и на 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel.

Записаните над 110 компании доказват нуждата на бизнеса от правилно подготвени кадри и за поредна година доказват, че двата града се развиват все повече и се нареждат до София като центрове на индустрията.

„Дни на кариерата“ – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е LiveArea, сребърен спонсор е Accenture Bulgaria, бронзови спонсори – Milestone Systems Bulgaria и Teleperformance Greece.

Партньори на събитието са JobTiger.tv, Karieri.bg, сп. Българска наука, Isic.bg, 9Academy.bg, Able Mentor, Тракия Икономическа Зона, Успелите, Pixel Media, Avtora.bg, teennews.eu, Buljobs.com и Uchi.bg.За организатора JobTiger:
JobTiger.bg е първият кариерен сайт в България, създаден през 2000 г. След повече от 17 години опит и международно ноу-хау имаме над 30 000 клиенти и контакт с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен пълен набор от услуги по подбор на персонал, екипът ни е и най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“. Специалистите в JobTiger провеждат и редица кариерни обучения, а през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти. Сред успешните проекти на JobTiger са и онлайн кариерният портал – JobTiger.tv, създаден през 2012 г., където всеки може да научи полезни съвети за своето кариерно развитие и пазара на труда. Фирмата създава и Audit Advice Associates (AAA) - компания, специализирана в HR одит. За повече информация посетете https://jobtiger.net/bg.
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner