Pressreleases

Виртуални дни на кариерата 2022 ще срещне десетки работодатели с опитни кадри на 31 май

Monday, 30 May 2022
 
На 31 май 2022 г. от 10 до 17 ч. ще се проведе форум „Виртуални дни на кариерата“. Ежегодното събитие свързва кандидати от цялата страна с потенциалните им работодатели.

Кариерният форум дава възможност всеки посетител да разговаря онлайн (във видео/аудио или чат) с представители на десетки български и международни компании в различни сектори.

Участието се случва след регистрация и попълване на профила на кандидата на този адрес и прикачване на автобиография. В деня на събитието посетителите могат да изберат с коя компания да се срещнат и да се включат в чат с представител. Може да се избира между видео/аудио опция и стандартен чат. Няма ограничение с колко компании може да си пише всеки кандидат в рамките на деня.

Преди събитието, компаниите също могат да потърсят сред записаните подходящи профили за техните позиции и да ги поканят на щанда си.

Сред участниците в настоящето издание на форума са Ingram Micro, A1 България, ABA - Austrian Business Agency, Sumsub, Tek Experts. Кои са всички компании-участници на Виртуални дни на кариерата, вижте тук: http://virtual.careerdays.bg/bg/participants).

Повече подробности за „Виртуални дни на кариерата 2021“ може да откриете на http://virtual.careerdays.bg/  или на: events@jobtiger.bg, телефони: +359 88408 6003; +359 882 364 456.

 

За събитието и партньорите:

„Виртуални дни на кариерата“ се организира за осма поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Партньори на събитието са: JobTiger.tv, HR Industry, Аз мога – тук и сега, ЛИДЕР.бг, сп. Мениджър, Kариери, b2b Media, Legion Run, Eventiplier.

Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner