Pressreleases

Близо 40 топ компании ще търсят хора за екипите си в Пловдив на 8 април

Thursday, 06 April 2023
 
Национални дни на кариерата 2023 тази година е в събота – за да се включат в събитието и работещите млади специалисти, устремени към по-добра професионална реализация
 
На 8 април ще е пловдивското издание на форума, от който са започнали кариерите на повече от 53 хиляди студенти и младежи у нас. В удобния и за учащи, и за работещи съботен ден, представители на близо 40 водещи компании у нас ще очакват кандидатите за нова работа или стаж от 10:00 до 16:00 ч. в Пловдивски панаир, Конгресен център. Входът за търсещи работа е безплатен.
 
Национални дни на кариерата е важен инструмент за студентите и младите професионалисти, които търсят кариерни възможности. Всяко от 22-те издания, организирани досега от пионера в кариерните събития у нас – JobTiger,  се е доказало като най-лесният и ефективен начин за студенти и млади специалисти да дадат тласък на кариерата си в желаната от тях посока. Освен срещи с представители на топ работодателите у нас, форумът е и мястото да се събере полезна информация, да се създадат важни контакти, да се обменят опит и знания с множество колеги и доказани професионалисти от различни индустрии. 
 
 
Освен на добрите традиции, Национални дни на кариерата продължават да са верни и на търсенето и внедряването на иновации. За втора поредна година посетителите на форума ще се възползват от ScanFactor – иновативна технология, чрез която кариерните форуми на живо са с дигитален обмен на данни.
Иновацията позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ нови професионални възможности кандидат с предлагащите работни позиции - само с QR код!
 
Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria, а бронзов спонсор е Софийска вода АД
 
Партньори на Национални дни на кариерата са Тракия Икономическа Зона, Дирекция „Регионална служба по заетостта“ гр. Пловдив, Национален борд по туризъм, НАПОО, Столична община, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“, Областна управа гр. Русе, JobTiger.tv, HRIndustry.bg. 
 
С подкрепата на Baristo, Таткова градина, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, AIBEST, BESCO, сп. Мениджър, b2b Media, lider.bg, pixelmedia, uchi.bg, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Kaldata, AIESEC, Advent Group, ISIC, HR manager, MyJob, сп. BGlobal, сп. ENTERPRISE, Legion Run, Gustomedia, Innovation Starter, Innovation Explorer, careertv, MySofia.bg, Aspasia.
 
 
За организатора и събитието:
JobTiger e компания за комплексни HR услуги и организира „Национални дни на кариерата“ вече 22 години в продължение на мисията си да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.
 
Повече подробности за Национални дни на кариерата 2023 можете да откриете на https://careerdays.bg/ 
За контакт и повече информация:
events@jobtiger.bg; +359 884 505 609
 
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner