Информация за пресата

25 компании взеха участие в “Дни на кариерата”, сектори: Финанси, Застраховане, Маркетинг и реклама и Обслужване на клиенти

сряда, 21 ноември 2012
На 21 ноември 2012 г., във фоайето на Университета за национално и световно стопанство тържествено бяха открити вторите специализирани „Дни на кариерата“, посветени на секторите Финанси | Застраховане | Маркетинг и реклама | Обслужване на клиенти.

Специализираните „Дни на кариерата” се провеждат традиционно, но за първи път се организират в УНСС от JobTiger съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата (МЦРК) и Студентски съвет при УНСС под патронажа на ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.

Своите приветствия към организаторите, за създаването на по-добри възможности за развитие и професионална реализация на младите хора в България, направиха ректора на УНСС - проф. д.ик.н. Стати Статев; зам. министъра на МТСП - Зорница Русинова и изпълнителния директор на Агенция по заетостта – Камелия Лозанова, заместник-председателя на управителния съвет на Конфедерацията на Работодателите и Индустриалците в България - Петко Димитров и управителя на JobTiger - Светлозар Петров.

Двадесет и пет компании представят дейността си и своите свободни работни и стажантски позиции, а посетителите имат възможност да научат повече за различните креативни практики при намирането на нова работа и възможностите за кариерно развитие, в рамките на безплатните семинари по време на събитието.

Дните на кариерата продължават през целия ден. Участието на студенти и млади специалисти е безплатно.

Специализираните „Дни на кариерата” са последни за годината и са част от най-големия кариерен форум в България - „Национални дни на кариерата”, организиран от JobTiger във всички големи академични центрове в страната, както и част от цялостната политика и отговорност на компанията към пазара на труда в България.

Подробна информация за събитието може да откриете на:
W:http://careerdays.bg/Branshovi-Sreshti-2/2012/
E:office@jobtiger.bg
T: 02/49 180 00
Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner