Pressreleases

Американски университет в България отваря вратите си за кандидати за EMBA програмата

Tuesday, 24 September 2013
Ден на отворените врати, 28 септември с начален час 10:00 часа, Център за образование и култура „Илиев” на АУБ, София

Магистърската програма по бизнес администрация за ръководни кадри на Американски университет в България (АУБ) отваря врати на 28 септември 2013 г. за лекцията по корпоративни финанси на Мирослав Матеев. Освен с преподаване той се занимава активно и с консултантска дейност в сферите на чуждестранните инвестиции, управление на риска, сливания и придобивания и др. Завършил в международни финанси в London Business School във Великобритания. Преподавал е в University of Delware, в Wharton Business School, Софийски университет „Св. Климент Охридски” и УНСС.

Ако обмисляте възможността за кандидатстване в EMBA програма, но все още се питате какви знания и умения ще придобиете, какви перспективи ще се разкрият пред вас след като завършите, какви са другите участници в програма, кой е точният момент за вас, заповядайте в „Илиев” център. „Влизането в клас” ще ви даде възможност да се запознаете с начина на преподаване в АУБ, както и да разговаряте с настоящите студенти, които могат да споделят личния си опит от EMBA програмата. Ще получите отговори на всякакви въпроси свързани с условията за прием и подготовката за кандидатстване. Така ще прецените дали EMBA програмата в АУБ е вашият път за кариерно развитие. Това може да се окаже едно от най-важните решения в живота ви! Все още можете да се присъедините към тринадесетия випуск, учебната година за който започва в началото на месец януари 2014 г.

Executive MBA програмата на АУБ се предлага от 2003 г. и за 10 години се е утвърдила като една от най-качествените и взискателни програми на Балканите. Тя е отлично съчетание на американската образователна традиция, оглавяваща всички международни класации на университети, с европейския контекст, в който се развива бизнесът в България.

Продължителността на програмата е 16 месеца. Обучението се провежда в София в събота и неделя, два пъти в месеца. Това позволява на работещите мениджъри да получат световнопризната диплома без да се откъсват от служебните си ангажименти. Обучението е на английски език и е фокусирано върху реални, стратегически и оперативни проблеми на съвременния бизнес. Част от програмата е бизнес пътуването, което се провежда в европейски държави, като Великобритания, Швейцария и Германия. Студентите се срещат с мениджмънта на световно известни компании и дискутират актуалните предизвикателства и стратегии.

За качеството на EMBA програмата в АУБ говори най-вече успехът и професионалната реализация на близо 260 възпитаници. Сред тях са Асен Ягодин, генерален изпълнителен директор на Българската банка за развитие и председател на Борда на директорите на БФБ-София; Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell за България и Александър Дурчев, Управител на Аll Channels Communication Group и председател на Българската асоциацията на ПР агенции.

Регистрация и повече информация за събитието на: www.facebook.com/AubgEMBA.
Back
Zaplatomer Banner