Pressreleases

Броени дни остават до HR Industry 2024

Wednesday, 07 February 2024
Събитието ще се състои на 8 февруари в залите на Интерпред – СТЦ, София. 
 
39 са тазгодишните изложители, които ще представят своите услуги и продукти в изложбеното пространство на зала София и фоайето пред нея. Сред тях са компании за подбор на персонал, организатори на събития, обучения и тренинги, неправителствени организации и фондации, ваучери и допълнителни придобивки и други. От списъка с фирми има такива, които традиционно участват в събитието, други пък ще се представят пред аудиторията за първи път.
 
Темата на събитието през 2024 година е „HR в дигитални времена“ и ще бъде широко засегната в семинарната част, където фокусът на няколко различни уъркшопа и презентации ще бъде именно дигитализацията в HR процесите – гореща тема във все повече организации в страната. 
 
Богатата семинарна програма ще се проведе паралелно в 4 зали и ще даде възможност на посетителите да избират сред теми за ТРЗ и HR процеси, HR данни и дигитализация, екипни тактики, ефективност в екипите, HR одит, аутсорсинг, лидерство, киберсигурност, лични финанси и ангажираност на служителите.
 
Повече за програмата, лекторите и темите може да се види на сайта на събитието.
 
И тази година организаторите са се погрижили за комфорта на посетители и изложители и ще осигурят приятна атмосфера в къта за нетуъркинг. В него ще може да се опита неустоимото италианско кафе от района на Генуа, осигурено от Baristo. В следобедните часове към изненадите се прибавя и чаша хубаво вино, осигурено от винарска изба Едoардо Миролио. През целия ден за освежаването ще се погрижи Culligan със 100% пречистена питейна вода. Delifideli ще подслаждат деня с шоколадовите си творения. Вкусни и здравословни сезонни плодове ще има за всички, благодарение на Sofoods.
 
Организатор на изложението е JobTiger.
Традиционен партньор на събитието е БАУХ. 
Организационен партньор е Интерпред - СТЦ София.
Медийни партньори: JobTigerTV, HRIndustry.bg, Списание Мениджър, B2B Медия, Lider.bg, HR Manager, Invest in Bulgaria, BGlobal.
 
Back
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner