Информация за пресата

Национални дни на кариерата стартира на 6 април в София

сряда, 03 април 2024
Форумът стартира в 10 часа на 6 април в Гранд Хотел „Милениум“ и ще продължи в следващите седмици в още пет академични града. Независимо от кризата в някои браншове младите хора и тази година ще имат възможността да започнат желаната кариера благодарение на Национални дни на кариерата. Над 100 компании са заявил участие, за да предложат своите работни и стажантски места. Входът за търсещи работа е свободен, но с предварителна задължителна регистрация
 
Провеждането на форума в големите градове в съботни дни е доказана практика, която дава възможност както на учащите, така и на работещите, да отделят необходимото време, за да се срещнат с всички работодатели.
 
По време на Национални дни на кариерата се използва платформата за дигитален обмен на данни ScanFactor. Чрез нея посетителите могат директно да споделят своето CV с избрани от тях работодатели в деня на събитието максимално лесно и удобно и без използване на хартия. За целта е необходима единствено предварителна регистрация в ScanFactor, както е описано тук.
 
За втора поредна година на Национални дни на кариерата ще гостува радио ENERGY с излъчване на живо от Гранд Хотел „Милениум“. Кариерният форум ще сподели емоциите от събитието със слушателите в ефира по време на специално предаване, а от екипа на радиото ще се погрижат за доброто настроение и музикално оформление в деня. Освен музика от 10:30 до 13:30 ще се излъчват на живо и интервюта, и разговори с посетители и изложители.
 
Форумът в София продължава до 18 часа.
 
Кога и къде ще се проведат Национални дни на кариерата?
  • София – 6 април - Гранд Хотел „Милениум“ София, Конферентни зали на ет. 2
  • Велико Търново – 9 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус
  • Габрово – 11 април - Технически университет
  • Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център
  • Варна – 13 април – Хотел-галерия „Графит“
  • Русе – 16 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“
Повече подробности за Национални дни на кариерата 2024 можете да откриете на national.careerdays.bg.
 
Национални дни на кариерата със своите 22 издания се е доказало като мястото, от което стартират кариерите на младите хора в България. Събитието предоставя възможност за срещи с работодатели, които търсят нови таланти, както и за обмяна на опит и информация с колеги от различни индустрии. От Национални дни на кариерата е започнал професионалният път на над 58 000 души. 
 
Събитието се организира от JobTiger. Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria.
 
JobTiger e компания за комплексни HR услуги и организира „Национални дни на кариерата“ вече 23 години в продължение на мисията си да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.
 
Партньори на Национални дни на кариерата са Асоциация на индустриалния капитал в България, Тракия Икономическа Зона, Технически университет – Габрово, Русенски университет „Ангел Кънчев“,  Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий” , JobTiger.tv и HRIndustry.bg.
 
С подкрепата на AIBEST, Baristo, Аз мога тук и сега, ISIC България, 9 Academy, сп. Мениджър, b2b Media, lider.bg, pixelmedia, uchi.bg, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург, Eventiplier, Kaldata, AIESEC, Advent Group, HR manager, MyJob, сп. BGlobal, Legion Run, Gustomedia, Innovation Starter, Innovation Explorer, Invest in Bulgaria, Aspasia, NRJ, NJOY, Borsa.bg, Инженер.бг, EnterEvent.
 
За контакт и повече информация:
events@jobtiger.bg
+359 884 505 609
 
Назад
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner