Информация за пресата

Ново от JobTiger.bg: Корпоративна обява

сряда, 17 октомври 2007
Обяви с фирмен дизайн вече могат да бъдат публикувани от работодателите в www.JobTiger.bg. Корпоративната обява в собствен стил допринася за по-доброто разпознаване на компаниите като предпочитани работодатели на пазара на труда и повишава интереса и кандидатстването за техните отворените позиции.
Корпоративната обява в www.JobTiger.bg е свързана както с и-мейл системата на сайта за уведомяване на регистрираните кандидати за нови позиции, така и със системата за управление на получените кандидатури (оценка, сортиране, отговор и други). Информацията от резултатите се съхранява в акаунта на работодателя по досегашния начин.
Корпоративната обява се предоставя от работодателя или се изработва по негова поръчка от екипа на Джобтайгър ООД. Обявата се публикува на сървър на www.JobTiger.bg или на сървър на клиента – в зависимост от политиката на компанията или конкретната заявка.
Всеки работодател има възможност да публикува неограничен брой корпоративни обяви от своя акаунт, като те могат да са с различна визия.
Корпоративните обяви се третират като специални с позициониране и се подреждат в челните позиции при търсене по критерии.
 
За повече информация се свържете с екипа на JobTiger.bg на телефорни: +359 2 49180 20/21/22 или ни пишете на: office@jobtiger.bg.
Назад
ITCD