Информация за пресата

Пресконференция по повод: "КАРИЕРИ 2003"

вторник, 08 април 2003
На 09.04.2003 г., сряда, от 12.00 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод предстоящия форум “Кариери 2003”, организиран от JobTiger ООД и Министерството на икономиката, програма "Българската мечта".
На пресконференцията освен организаторите ще присъстват и представители на Българска Пощенска Банка, реализирала досега четири Стажантски програми и участник в миналогодишния форум “Кариери 2002”, както и студенти, взели участие в стажове, които да споделят своя опит.

На 14 и 15 април 2003 г. в СТЦ “Интерпред” – гр. София за втори път ще се проведе форум "КАРИЕРИ 2003". Организатори са програма “Българска мечта” на Министерство на икономиката, и JobTiger с медийното партньорство на в-к “Капитал”, в-к “Дневник” и Dir.bg.

Целта е да се обединят усилията в откриване на нови възможности за професионална реализация на студенти и дипломирали се млади хора, както и да се подпомогнат работодателите в набирането на стажанти и персонал.

Фирмите и организациите, заявили участие във форума включват големи български и международни компании - банки, консултантски фирми и производствени предприятия, които имат добре развити стажантски програми, държавни ведомства и други.

В дните преди “Кариери 2003” се провеждат срещи със студенти, които да ги подготвят за участие във форума – как се пише автобиография и мотивационно писмо, поведение по време на интервю и т.н.

По време на форума ще има и семинарна програма за представяне на компании, участници в “Кариери 2003” и възможностите за професионално израстване в тях.

Поканени са студентите от всички висши учебни заведения от София и страната. Търсят се студенти от различни специалности – икономически, инженерни, фармацевтични, от областта на информационните технологии и други.

В сайта на ДжобТайгър www.JobTiger.bg може да бъде намерена подробна информация за условията за участие в събитието, фирмите и организации -участнички, и обявените позиции.
Назад
NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner