Информация за пресата

Виртуални дни на кариерата - събитието, което дава нови възможности на пазара на труда!

четвъртък, 21 май 2020
 
Само на 16 юни от 11:00 до 17:00 часа, изцяло онлайн.
 
Остава по-малко от месец до „Виртуални дни на кариерата“ 2020 – формат, който до средата на март беше по-скоро иновативен начин да се позиционираш в първите редици на търсещите работа, а днес вече е нормалност, която все повече ни помага да се развиваме.

Възможностите за среща с бъдещия работодател са налице. Събитието ще се проведе на 16 юни от 11:00 до 17:00 часа, изцяло онлайн. Това е единственото кариерно събитие в страната в условията на здравна и икономическа криза и представлява уникална възможност за хората да срещнат нови работодатели.

Участващите компании в предишното издание на събитието бяха от различни сфери – банки и финанси, информационни технологии, BPO, търговия, консултантски услуги, производство, човешки ресурси и др. Събитието и този път предизвика интереса на работодателите и местата се заемат бързо. Единственото в този период кариерно събитие, се организира от JobTiger онлайн и е следващата технологична крачка в развитието на кариерните форуми. То позволява на търсещите работа или стаж да кандидатстват от различни градове, по най-удобния и бърз за тях начин – практически от всеки компютър, таблет или смартфон, без да прекъсват нормалните си дневни активности, без да пътуват и като спазват необходимата дистанция.

В същия формат организаторът JobTiger успя да преобрази най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата“. Вижте какъв беше отзвукът от това наложително преместване във виртуалната среда преди няколко месеца.

Повече за събитието:
 


Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

За допълнителна информация, можете да се свържете с екипа на JobTiger:

E:

T: +359 2 49 180 10
Назад
ITCD