Информация за пресата

Започни кариерата си с JobTiger и Office 1 Superstore - второ отворено обучение във Варна

петък, 11 февруари 2005
Вторият отворен семинар "Започни кариерата си ..." във Варна ще се състои на 14 февруари 2005 г. oт 14:00 часа в зала 122 на Икономически Университет - Варна, бул. "Княз Борис I" 77.
Поради бедственото положение във Варна датата на обучението беше променена от 9 на 14 февруари 2005 г.
Лектори ще бъдат водещи специалисти от двете компании.

Ново! За първи път обучението ще включва и практическо занимание за написване на мотивационно писмо!

След успешния старт на инициативата във Варна, “Започни кариерата си с JobTiger и Office 1 Superstore” е второто от поредицата обучения в града. Обученията се провеждат веднъж месечно с участието и подкрепата на различни големи български фирми. Поради проявения значителен интерес от страна на бизнеса се очаква обученията "Започни кариерата си ..." да започнат да се провеждат, освен в София и Варна, и в други академични градове в България.

Нуждата от организирането на тези семинари, както и форматът и съдържанието им, са пряко следствие от опита на JobTiger в провеждането на ежегодните форуми "Кариери", както и на опита на партньори на компанията при наемането на млади хора. Големият интерес, който предизвикаха досегашните издания на отворения семинар, затвърди убеждението на двете компании за необходимостта от такава инициатива.

Office 1 Superstore е международна търговска марка на франчайзингова верига от магазини специализирани в продажбата на офис продукти и оборудване. Към настоящия момент в 45 града в цялата страна функционират 107 магазина, които предлагат “Всичко за офиса под 1 покрив”.

Служителите на фирмата са обучени и успяващи в работата си млади хора на възраст под 30 години. Повечето от тях са започнали работа в компанията по време на своето следване и знаят, че в политиката за управление на персонала е заложен принципът за предоставяне на възможност за професионална реализация и развитие за най-добрите служители.
Кооперация Панда, която е главен франчайзер на Office 1 Superstore за България, участва традиционно в организираните студентски форуми и се стреми да подпомага професионалната ориентация на младите специалисти за успешното им интегриране в реалния бизнес.

JobTiger.bg e първият професионален български уеб сайт за набиране на персонал и освен организатор на ежегодния форум "Кариери", подпомагащ професионалната реализация на студенти и дипломирали се млади хора, подкрепя множество други инициативи, свързани с младите хора и развитието на пазара на труда.
Назад
ITCD