Famous Connections
10 - 20 служителя Кандидатстване
Младши търговски сътрудник
София
длъжност на пълно работно време
От 1000 до 1500 лв.

Младши търговски сътрудник

София длъжност на пълно работно време От 1000 до 1500 лв.

За нас

Създадена през 2010 г., фирмата Феймъс Кънекшънс специализира в дистрибуцията на електронни и електротехнически компоненти.

Ние сме малка, но бързо развиваща се търговска фирма в областта на технологиите. Екипът ни е млад, динамичен, а атмосферата в офиса е свежа и приятелска. За нас е изключително важно да си намерим колега, с когото да се чувстваме комфортно, ще остане с нас за дълго и който ще се превърне в незаменима част от нашия сплотен екип

Отговорности

Като младши търговски сътрудник, Вие ще отговаряте за навременното изпълнение на доставки към нашите клиенти и ще подпомагате цялостната дейност на нашите търговски експерти.

Задължения за позицията
Задълженията на младшия търговски сътрудник включват постоянна комуникация с търговските експерти, обслужване и подпомагане на клиентската база на фирмата, както и различни видове административни и организационни дейности:
- прием, въвеждане в системата и административна обработка на поръчки от клиенти
- планиране и проследяване изпълнението на поръчките на клиенти в срок
- комуникация с производители и доставчици и получаване на основна информация по отношение на доставки
- проследяване на поръчки към доставчици и изпълнението им в срок
- проследяване на плащания от клиенти и към доставчици в срок
- прием и обработка на рекламации
- подпомагане на цялостния процес на покупко-продажба, връзката с доставчици и клиенти и работата на търговския отдел
- прехвърляне на комуникацията между фирмата и клиента към отговорния търговец при нужда от разрешаване на ключови въпроси

Изисквания и необходими умения

- Висше образование (техническото образование е предимство)
- Перфектно владеене на английски език (писмено и говоримо)
- Добри компютърни умения, работа с бази данни и перфектно владеене на MS Outlook, MS Word и MS Excell

Ако сте изпълнителен, дисциплиниран и същевременно проактивен; ако обичате и умеете да работите в екип, но можете да се справяте и самостоятелно; ако умеете да организирате времето си и да приоритизирате задачите си; ако внимавате и забелязвате малките детайли; ако притежавате отлични комуникативни умения, значи търсим точно Вас!

Ние Ви предлагаме

Предлагаме отговорна и предизвикателна работа в активен и разнообразен пазар. Позицията е на пълен работен ден и е подходяща за хора, които скоро ще завършат или току що са завършили висшето си образование, които нямат достатъчно натрупан професионален опит, но са амбициозни, имат желание за дългосрочна ангажираност и са силно мотивирани за постигане на успех. В замяна предлагаме конкурентно заплащане, бонуси, допълнително здравно осигуряване, възможност за кариерно развитие в търговския ни отдел и страхотен екип.