Детегледач/ка, кв. Драгалевци
кв. Драгалевци
длъжност на пълно работно време
От 1500 до 2000 лв.

Детегледач/ка, кв. Драгалевци

кв. Драгалевци длъжност на пълно работно време От 1500 до 2000 лв.

За нас

Агенция за детегледачи/чки "АБЕЦЕ Комюникейшън" търси детегледач/ка за целодневни грижи за две деца - на 2 години и на 1 месец, в помощ на майката, за свои клиенти (българско семейство), живеещи в София, кв. Драгалевци (в непосредствена близост до м-н "Фантастико" на Околовръстното шосе).

1.Работно време:
- Дневен, целодневен ангажимент, който може да е гъвкав като работни и почивни дни спрямо възможностите на кандидатите.
- Необходимо е кандидатите да имат възможност за оставане допълнителни часове или за нощуване, ако се наложи;
- Необходимо е кандидатите да имат възможност да пътуват понякога със семейството в България или чужбина, за кратки периоди от време.

2. Ангажиментът е дългосрочен.


Отговорности

1. Пълноценни грижи за момиченце на 1 месец и момченце на 2 г. и 1 месеца, заедно с майката на децата - хранене, преобличане, тоалет, къпане, приспиване, разходки, стимулиращи развитието игри и забавления; подреждане и почистване на детските стаи и гладене на детските дрешки, ако има нужда.

2. Не се изисква извършване на домакинска работа.

Изисквания и необходими умения

1. Автобиография и актуална снимка;
2.С предимство се ползват кандидатите с предишен професионален опит в отглеждането на деца от 0 до 3 г.;

Ако това предложение Ви е заинтригувало, моля изпращайте автобиография, актуална снимки и препоръки, ако са налични. Само одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю в агенцията. Агенцията НЕ ИЗИСКВА такса от кандидатите за работа.

Агенция за детегледачи/ки "АБЕЦЕ Комюникейшън" притежава лиценз за извършване на посредническа дейност № 2265 от 03.05.2017 г.

Ние Ви предлагаме

Родителите предлагат месечно възнаграждение от 1400 - 1500 лв., обезпечаване на транспортните разходи на детегледачката и допълнително заплащане за извънредните часове. Възможност за трудов договор и осигуровки. Фиксирани годишни отпуски, които също се заплащат от семейството.

Информация за контакт

Телефон: +359 888617941

VCD