Главен Инсталатор Отоплителни, Слънчеви и Климатични инсталации
София
full-time
Between 1500 and 2000 bgn

Главен Инсталатор Отоплителни, Слънчеви и Климатични инсталации

София full-time Between 1500 and 2000 bgn

Job Description

Основната дейност на фирмата е производство на електрически котли, пелетни котли и термопомпи. В повечето случаи се налага да монтираме нашите продукти, не просто да ги продаваме. Точно за това ни е необходим човек.

От кандидата се очаква да е работил в скоро време или все още да работи в сферата на битовите монтажи на отоплителни, слънчеви и климатични инсталации. Най- честите ни монтажи са на малки домашни инсталации (къщи, апартаменти, малки сгради- до 50kW топлинна мощност) и малки слънчеви инсталации (за топла вода или подпомагане на отопление).

Добре би било да можете сами да се справяте с монтажите, т.е. да отидете, да огледате, да решите как точно да монтирате уредите, какви материали са необходими и каква схема да се използва. По схемата да направите списък с необходимите части за инсталацията, да ги вземете от наш магазин и да монтирате уредите. Кандидата от тази обява няма да бъде сам в това начинание, а ще има още един помощник с опит в сферата. Обикновено двама души са достатъчни за повечето ни монтажи. Ако се налагат повече, ще дойде друга група от двама души.

Предлаганата заплата е 1900-2200лв. нето (според нивото на опит), като при справяне добре с работата ще има и последващо увеличение. Работи се от Понеделник до Петък, от 8- 17 с 1 час обедна почивка.

Работата е основно в София и дори и да има обекти в провинцията, не би трябвало да се стои там повече от 4-5 дни и са на рядко (веднъж на месец- два и не винаги се падат на вашия екип). Работи се с фирмен автомобил и пълен набор от професионални инструменти, от каквито сметнете че имате нужда.

Моля пишете или се обаждайте по обявата ако имате опит в горната сфера и отговаряте на изискванията за качествена и отговорна работа.

Contact Information

Phone: 0889332430

VCD