Инвест Партнер ЕООД
Брокер отдел наеми
София
full-time
Between 1500 and 2000 bgn

Брокер отдел наеми

София full-time Between 1500 and 2000 bgn

About us

БРОКЕР НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ОТДЕЛ НАЕМИ
Не ти се работи от 9 до 6? Работиш старателно, а никой не го оценява?
Искаш независимост, а шефа не ти дава? Търсиш развитие? Искаш сам да си определяш доходите и да нямаш досаден началник да ти виси на главата?
Ако това е нещото, което търсиш и искаш за себе си, то ти си на правилното място.
КОИ СМЕ НИЕ?
Агенция ИРИДА е утвърдена и доказана на пазара за недвижими имоти повече от 15г. Екипът ни се състои от професионалисти, доказали своите умения във воденето на преговори и успешното финализиране на сделки.
Какви хора търсим?
Млади и амбициозни хора, които обичат предизвикателствата и не се притесняват да водят разговори по телефона. Хора с добри комуникативни умения, усмихнати и позитивни.
Търсим не просто колеги, а приятели, понеже ние сме един голям и сплотен екип.
За тези ,които смятат, че вече притежават необходимият опит и не им се чака поредното обаждане за интервю, могат сами да си го насрочат, като се обадят на телефон: 0877092355.Станислав Мермерски.
Какво може да ви предложим?
Въвеждащо и продължаващо обучение, постоянна подкрепа от целият екип и мениджърите, свобода на действие, бонуси при постигнати високи резултати,разнородни и непрекъснати обучения и тиймбилдинги, които винаги сплотяват, но и дават перспективи за емоционално, личностно и професионално развитие. Офис с удобна локация ние сме в НДК.

Job Description

Преговори склиенти, комуникация по телефон.

Contact Information

Phone: 0877092355

VCD