СИНЕКТИКА ИНТЕР РЕКРУТМЪНТ ООД
Инженер производство
Чирпан
длъжност на пълно работно време
От 2000 до 3000 лв.

Инженер производство

Чирпан длъжност на пълно работно време От 2000 до 3000 лв.

За нас

Нашият клиент „Бъдещност“ АД , гр. Чирпан е модерно, развиващо се предприятие за проектиране, производство и продажби на хидравлични разпределители и компоненти с над 100г. история. Над 80% от продукцията на предприятието се изнася извън страната. Фирмата доставя хидравлично оборудване в Европа, Южна и Северна Америка, Близкия Изток, Австралия и Нова Зеландия. във връзка с разрастването си предприятието търси: Инженер производство

Предложението е валидно за кандидати от цялата страна, като се предлага съдействие и поемане на разходи за преместване, настаняване, пътни разходи.

Отговорности

Следи целия технологичен процес, контролира спазването на технологията на производството и работата на оборудването, инструментите, екипировката и приспособленията.

Извършва валидиране на промените в производствените процеси и инструментално оборудване. Съставя технически задания за конструиране на нестандартна инструментална екипировка и приспособления към конструктивен отдел.

Създава програми за обработване на корпусни и ротационни детайли върху обработващи фрезови центри с управление Mazatrol, Fanuc; /Хоризонтални четириосни центри, вертикални четири и пет осни обработващи центри/; програми за изработване и на нестандартна екипировка, детайли и приспособления за механична обработка

Изисквания и необходими умения

Висше образование – Металообработване, Машиностроене или друга релевантна инженерна специалност;
Много добри практически познания по механична обработка на метали /стругове, фрези/
Опит в работата с CNC машини , в разработване на технология за обработка на изделия на CNC машини
Професионален опит на релевантна инженерна позиция : 2-4г.
Отлична компютърна грамотност за работа с CAD/CAM системи ,Solid Works , Esprit
Познаване на ISO 9001:2008 или друг необходим стандарт за качество

Ние Ви предлагаме

Възможност за професионална реализация и развитие във стабилна, водеща в своя бранш компания, поставила си амбициозната цел да работи на световно ниво изцяло за износ. Отлична работна атмосфера и условия на труд.
Много добро възнаграждение, съответстващо на отговорностите на позицията и социален пакет, който включва поемане на транспортни и квартирни разходи.
Заплата от 2200 до 2800 BGN (Бруто)
Ако проявявате интерес към нашето предложение, моля изпратете автобиография. Всички кандидати, одобрени по документи ще бъдат поканени на интервю.
Всички документи ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност и подлежат на специален режим на защита, съгласно ЗЗЛД.СИНЕКТИКА ИНТЕР РЕКРУТМЪНТ -лиценз № 2221 от 2017г. МТСП

Информация за контакт

Телефон: 02 873 95 94

VCD