ПРОВАЛВЕ EООД
5 - 10 служителя Apply See employer
Отговорник-склад (с функции на доставчик)
Варна
part-time
Between 500 and 1000 bgn

Отговорник-склад (с функции на доставчик)

Варна part-time Between 500 and 1000 bgn

About us

ПРОВАЛВЕ (PROVALVE) е търговско дружество, специализирано в областта на индустриалните арматури (industrial valves), помпи (pumps), тръби (pipes), фитинги (fittings) и друго тръбопроводно оборудване (pipeline equipment). Основано е през м.10-2002 г. Клиенти на фирмата са най-големите предприятия на България от енергетиката, химическата промишленост, минната, циментовата, фармацевтичната, хранително-вкусовата промишленост, морското дело и пр.

Responsibilities

В задълженията на избрания кандидат ще влизат опаковането и подготовката за транспортиране на нашите стоки (индустриални тръбопроводни арматури (кранове), помпи, компенсатори, фланци, фитинги и др.) и доставката им с фирмен автомобил (до 1 тон) до крайни клиенти в периметър до 50 км от Варна (най-често до Девня) или до офисите на куриерски и транспортни фирми във Варна. При пристигане на стоки от внос, кандидатът ще трябва да инспектира съвпадението на поръчаните стоки с пристигналите. При необходимост ще извършва и някои неотговорни механо-ремонти. Кандидатът ще отговаря същевременно и за склада ни във Варна и ще бъде материално-отговорно лице. Ето защо се изисква свидетелство за съдимост.

ВАЖНО: Работата не е подходяща за жени, понеже понякога се налага вдигането и/или преместването на тежки предмети в склада (вкл. и работа с транспалетна количка).

Requirements and necessary skills

Ще бъде предпочетен кандидат с добри технически познания.
- Изисква се средно образование.
- Изисква се свидетелство за управление на МПС кат.Б (или по-висока).
- Изисква се свидетелство за съдимост.

Предимства при избор на кандидата:
- Компютърна грамотност (работа под WINDOWS с MS OFFICE, ACROBAT, ел.поща).
- Познания по английски език (четене на техническа литература, без говорене).

We offer

Предлаганата работа е за непълен работен ден (до 5 часа) предимно следобяд.
Изпитателният срок е 6 месеца.
JobTiger Banner
JobTiger Banner